FITNESSTÄHTI LINDA MANUELLA FITNESSMALLIEN VALMENTAJAKSI

Fitnessmalli -kilpailussa tullaan tänä vuonna huomioimaan finalistien fyysistä kuntoa viime vuotta enemmän. Finalistit pääsevätkin treenaamaan fitnesstähti Linda Manuellan opastuksella koko finaalikauden ajan! Fitnessmalli -kilpailussa yksi arvostelukriteeri on mm. valokuvauksellisuus ja Fitnessmalleille onkin tärkeää omalla olemuksellaan innostaa myös muita liikunnan pariin. Valmentaja tuleekin pitämään huolen siitä, että finaalipäivänä I Love Me -lavalla nähdään kymmenen inspiroivaa ja hyvää oloa hehkuvaa sporttimallia!

Finalistit tulevat siis saamaan Linda Manuellan suunnittelemat treeniohjelmat finaalikauden ajaksi. Valmennuksessa opetellaan syömään oikein treenejä ja omaa hyvinvointia tukevalla ruokavaliolla, sekä otetaan huomioon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Treenien ja ruokavalion lisäksi valmennuksessa kiinnitetään huomiota siis myös palautumiseen, stressinhallintaan ja uneen.

”Valmennuksessa otamme huomioon sen, että Fitnessmallien tulee pystyä noudattamaan näitä ohjeita vaikka koko vuoden ympäri! Kyseessä ei siis missään nimessä tule olemaan mikään fitnessdieetti, vaikka toki treenit ovatkin haastavia ja fyysistä kuntoa kehittäviä”, kertoo Fitnessmallien valmentaja Linda Manuella. ”Minulle tärkeää onkin opettaa finalisteille, kuinka sovittaa kovat treenit osaksi välillä hyvin kiireistäkin arkea ja kuinka pitä huolta tarpeellisesta energian saannista, sekä palautumisesta. Uskon myös, että saamme myös ihan konkreettisia tuloksia aikaan finaalikauden aikana!”, Linda iloitsee.

Linda Manuella toimii päävalmentajana FitNet.fi -sivustolla, joka tarjoaa monipuolisia ja tehokkaita nettivalmennuksia, jotka keskittyvät erityisesti painonhallintaan ja hyvinvointiin. Linda Manuella on fitness –urheilun ja ravintotieteen ammattilainen, jolla on vuosien kokemus tuloksellisesta valmennustyöstä liikunnan parissa.

 

 

 

 

Fitnessmalli

Author Fitnessmalli

More posts by Fitnessmalli

Leave a Reply

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Instagram