Kira ”Coachingkira” Tiivola

Olen on 34-vuotias Terveysvalmentaja, työhyvinvointivalmentaja, hyvinvointibloggaaja sekä ryhmäliikunnanohjaaja Helsingistä. Työssäni minua motivoi vuorovaikutteisuus sekä mahdollisuus auttaa ihmisiä heidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa liittyvissä tekijöissä.

🏋️‍♀️ 🌟FITNESSMALLI 2018 FINALISTI

🏋️‍♀️ Trainee for Les Mills Nordic FITNESS•WELLNESS•BLOG•VLOG

⤵ -20% KOODIT: @foodin: coachingkira20 @yvette.fi:KIRA20

Minun Tarinani

Suhtautumistani liikuntaan, ruokailuun sekä kehoon siivittää #inhimillinenote sekä armollisuus omaa itseään kohtaan: sinä et ole kone, eikä sinun pidäkään. Lisäksi #arkeatapahtuu eikä kaikkea hyvinvointia voi eikä tarvitse optimoida tai täydellistää. Tärkeintä on, että ensin hyväksyt itsesi sellaisena, kuin olet. Tämän jälkeen voit olla aidosti läsnä omassa tekemisessäsi ja muille.

Olen koulutukseltani myös ekonomi, elämäntaidon valmentaja sekä Mindfulness tunnetaitovalmentaja. Yrittäjyys on minulla verissä, ja tunnen suurta kiitollisuutta saadessani tehdä arvojani vastaavaa työtä. Työtä, jonka koen merkitykselliseksi. Työtä, joka antaa minulle merkityksen.

Haluan motivoida ja inspiroida sinua löytämään tasapainoa hyvinvointiisi ja sen oman juttusi – liittyi se sitten liikuntaan, ravintoon, työhön, palautumiseen, ihmissuhteisiin tai mielesi hyvinvointiin. Löydät paljon konkreettisia vinkkejä blogistani: coachingkira.fitfashion.fi .

Ihanaa kesää!

Facebook  Instagram  Youtube