Sanni Saarinen

24-vuotias Helsingin yliopiston kasvatus- ja terveystieteiden opiskelija, tuleva liikuntaan suuntautunut luokanopettaja ja terveystiedon aineenopettaja, intohimoinen liikkuja sekä terveys- ja ravitsemusilmiöistä kiinnostunut tutkittuun tietoon nojaava ambivertti.

Oma fitness ?

Fitness- ja hyvinvointialalla itseäni kiinnostaa terveys ja sen moniulotteisuus. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi, jonka perustana ovat lepo ja ravitsemus. Terveyteen liittyvät yhteiskunnalliset ilmiöt sekä terveyskulttuuri ja sen ilmenemismuodot etenkin nuorten näkökulmasta. Millainen ihminen on nuorten mielestä terve? Millaista kehoa ja fyysisyyttä nuoret tavoittelevat?

Omat yliherkkyydet ja sairastelut ovat saaneet tutkimaan myös ravitsemusta, ruokaa ja ruokavalioita syvemmin. Eettisyys ja kestävä kehitys ovat asioita, joista mielestäni jokaisen tällä telluksella tepastelevan tulisi olla jollain tapaa kiinnostunut. Millaista ruokaa tulevaisuudessa syömme ja miten sen tuotamme? Maapallon väkiluvun kasvaessa on siirryttävä uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin ja ruokaan; luomutuotanto, hyönteiset ja sirkat, tulevaisuutemme sekä jo nykypäivämme ruokaa.

Mukavuusalueeni:

Kuntosali, crossfit, hiihto, suunnistus.

Kaurapuuro, kookosöljy, marjat & hedelmät.

Sarkastisuus, tiede, tieto, dialogi.

FITNESSMALLI 2018 FINALISTI 🌱Treeni, terveys, ilmiöt Uni.Hki, educational & health sciences

@foodin ’SANNISADE20’

@yvette.fi

@trainer4youfin

Facebook  Instagram